«ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΑΝΤΛΙΩΝ ΤΟΥ ΤΟΕΒ Ο ΛΟΓΟΣ…»

nestos-logo-color-medium-A4.JPG

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Χρυσούπολη, 4/9/2018
 
Ανεκδιήγητο το θράσος ορισμένων τελικά οι οποίοι αντί να απολογούνται και να ζητούν συγνώμη από τους πολίτες, χωρίς αιδώ επιτίθενται με εκφράσεις που αποδεικνύουν περίτρανα την ενοχή και την αμηχανία τους.
Η δική μας δημοτική αρχή κι εγώ προσωπικά αναφερθήκαμε στο γεγονός της παραλαβής των αντλιών (κόστους ύψους 60.000€) της διοίκησης Μιχαηλίδη από την διοίκηση Γκουλφά το 2007 με την ανάληψη των καθηκόντων της, τις οποίες δε χρησιμοποίησε ποτέ ως όφειλε για το σκοπό τον οποίο αγοράστηκαν παρά τις είχε αποθηκευμένες στην αποθήκη της ΔΕΥΑΝ μέχρι το Μάιο του 2014 που έχασε τις εκλογές, δηλαδή για 8 ολόκληρα χρόνια.
Η παράταξη της απελθούσας από το 2014 δημοτικής αρχής χρησιμοποίησε και κοινοποίησε έγγραφο του ΤΟΕΒ το οποίο απέστειλε στο Δήμο στις 27 Ιουλίου 2018 μέσω του οποίου γίνεται αναφορά στην ύπαρξη τριών αντλιών, η μια σε λειτουργία και οι δύο κατεστραμμένες, χωρίς όμως να απαντούν μέσω του εγγράφου πότε τελικά τις παρέλαβαν.
Αναγκάστηκα να ζητήσω εκ νέου από την διοίκηση του ΤΟΕΒ να απαντήσει επισταμένως και αναλυτικώς  για το πότε ακριβώς  έγινε η παραλαβή των αντλιών.
Δημοσιεύω τη νέα απάντηση του ΤΟΕΒ Χρυσούπολης μέσω της οποίας γίνεται αναφορά ότι η παραλαβή των αντλιών έγινε το Μάιο του 2014 μετά από τηλεφωνική επικοινωνία Μιχαηλίδη- Καλτάκη.
Προκαλώ, του πολίτες του Δήμου τους οποίους κάποιοι εμπαίζουν συστηματικά υποτιμώντας τη νοημοσύνη τους να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα. Υπενθυμίζω σε κάποιους πως το ψέμα έχει κοντά πόδια και η αλήθεια θα λάμψει άμεσα. Οι συγκεκριμένοι κύριοι αντί να απολογούνται στον κόσμο για τα τερατουργήματά τους, σφυρίζουν και κλέφτικα.
 
Παρακαλώ τις αρμόδιες υπηρεσίες να επιληφθούν  του θέματος και να αποδοθούν ευθύνες άμεσα  διαφορετικά ο τόπος κινδυνεύει να γαλουχεί τέτοιες συμπεριφορές που είναι επιζήμιες γι’ αυτόν.
Έπεται συνέχεια!!!
 
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΣΤΟΥ
 
ΤΣΟΜΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ