Οι Γιατροί του Κόσμου στην Τ.Κ. Πηγών 7/3/2019

Ν.Π.Δ.Δ. ΕΥνεστία                                                                 Χρυσούπολη 07/03/2019
Δήμου Νέστου
 
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
 
 
    Την Πέμπτη 07/03/2019 οι Γιατροί του Κόσμου παράρτημα Καβάλας σε συνεργασία με τον Δήμο Νέστου και το Ν.Π.Δ.Δ. ΕΥνεστία μαζί με το προσωπικό του Κέντρου Κοινότητας  με Παράρτημα Ρομά, στα πλαίσια των προγραμμάτων εμβολιασμών και προληπτικών ιατρικών εξετάσεων που πραγματοποιούν, επισκέφθηκαν την Τοπική Κοινότητα των Πηγών του Δήμου Νέστου για εμβολιασμό των παιδιών του Δήμου. Ο εμβολιασμός ξεκίνησε στις 09:00 π.μ και ολοκληρώθηκε στις 11:30π.μ, από παιδιάτρους των Γιατρών του Κόσμου και εμβολιάστηκαν συνολικά 26  παιδιά από τον οικισμό των Πηγών ηλικίας από 1 έτους έως  12 ετών.
     Τα εμβόλια ήταν για τις εξής ασθένειες: Ηπατίτιδα Β, Διφθερίτιδας / Τετάνου/Κοκκύτη/Πολυομυελίτιδας/Αιμοφίλου Ινφλουέντζας Β, Μηνιγγιτιδόκοκκου, Ιλαράς/Ερυθράς/Παρωτίτιδας, Πνευμονιόκοκκου.
     Τα εμβόλια ήταν δωρεά των Γιατρών του Κόσμου και του Επιμελητηρίου Καβάλας.
  Ο Πρόεδρος του Ν.Π. Χατζηγερακούδης Ιωάννης εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του στους Γιατρούς του Κόσμου, στο Επιμελητήριο Καβάλας στα παιδιά των οικισμών και στους εργαζόμενους του Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά, που συμμετείχαν στο πρόγραμμα του εμβολιασμού.