Οι Γιατροί του κόσμου στον Δήμο Νέστου-7/03/2018

Ν.Π.Δ.Δ. ΕΥνεστία                                                                                        Χρυσούπολη 08/03/2018
Δήμου Νέστου
 
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
 
 
    Την Τετάρτη 07/03/2018 οι Γιατροί του Κόσμου σε συνεργασία με τον Δήμο Νέστου και το Ν.Π.Δ.Δ. ΕΥνεστία μαζί με το προσωπικό του Κέντρου Κοινότητας  με Παράρτημα Ρομά, παρουσία της Προέδρου του ΝΠΔΔ, στα πλαίσια των προγραμμάτων εμβολιασμών και προληπτικών ιατρικών εξετάσεων που πραγματοποιούν, επισκέφθηκαν την Τοπική Κοινότητα Χρυσοχωρίου του Δήμου Νέστου, για εμβολιασμό των παιδιών του Δήμου. Ο εμβολιασμός ξεκίνησε στις 09:30 π.μ και ολοκληρώθηκε στις 12:30 μ.μ, από παιδιάτρους των Γιατρών του Κόσμου και εμβολιάστηκαν συνολικά  παιδιά από τους οικισμούς της Χρυσούπολης, της Ν.Καρυάς και του Χρυσοχωρίου, ηλικίας από 7 μηνών έως 12 ετών, με 43 εμβόλια.
     Τα εμβόλια ήταν για τις εξής ασθένειες: Ηπατίτιδα Α, Ηπατίτιδα Β, Διφθερίτιδας / Τετάνου/Κοκκύτη/Πολυομυελίτιδας/Αιμοφίλου Ινφλουέντζας Β, Μηνιγγιτιδόκοκκου, Ιλαράς/Ερυθράς/Παρωτίτιδας, Ανεμευλογιάς, Πνευμονιόκοκκου.
     Τα εμβόλια ήταν δωρεά των Γιατρών του Κόσμου.
  Η Πρόεδρος του Ν.Π. Αργυρέλη Ελένη εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της στους Γιατρούς του Κόσμου,  στα παιδιά των οικισμών και στους εργαζόμενους του Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά, που συμμετείχαν στο πρόγραμμα του εμβολιασμού.
 

Ευχαριστήρια Επιστολή της Οργάνωσης Ελλήνων Γιατρών του Κόσμου προς τον Δήμο Νέστου:
 
                   Καβάλα, 8/03/2018
        αρχειο-ληψης-(1).png                                                                                               
Αρ. Πρωτ.: 7
 


    "Αγαπητέ κύριε Δήμαρχε,     
Η Οργάνωση των Ελλήνων Γιατρών του Κόσμου σας εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες για τη βοήθεια σας στην διοργάνωση της αποστολής της στο Δήμο Νέστου και συγκεκριμένα στην Κοινότητα Χρυσοχωρίου            και για τη φιλοξενία της ομάδας των εθελοντών μας κατά την επίσκεψη μας εκεί στις 7 Μαρτίου 2018....Ελπίζουμε μέσω της ενημέρωσης που έγινε να βοηθήσουμε στη βελτίωση της κατάστασης και στην προαγωγή της υγείας των παιδιών της περιοχής σας.
Με εκτίμηση,
 
Γιοβανιού Άννα
Υπεύθυνη Παραρτήματος Καβάλας"