Διανομή Τροφίμων, Παντοπωλείου & Βασικής Υλικής Συνδρομής από το Ν.Π.Δ.Δ. ΕΥνεστία στις 18 & 19 Μαρτίου 2019

elliniki-dimokratia.png
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ
Ν.Π.Δ.Δ. «ΕΥνεστία»                                                                                      Χρυσούπολη,  14/03/2019
ΔΗΜΟΥ ΝΕΣΤΟΥ
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
   
 Το Ν.Π.Δ.Δ. ΕΥνεστία του Δήμου Νέστου στο πλαίσιο δράσεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD), γνωστοποιεί ότι θα πραγματοποιηθεί διανομή τροφίμων, παντοπωλείου και Βασικής Υλικής Συνδρομής από την Δευτέρα 18 Μαρτίου έως και την Τρίτη 19 Μαρτίου 2019 κατά τις ώρες 8:00 π.μ. - 14:00 μ.μ.
 Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στον χώρο διανομής προϊόντων του προγράμματος ΤΕΒΑ, που βρίσκεται στην πλατεία Μακεδονίας (απέναντι από το ΚΤΕΛ).
Οι δικαιούχοι του προγράμματος θα ενημερωθούν τηλεφωνικά ή μέσω SMS για την μέρα προσέλευσης τους, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους.
Οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα και οποιοδήποτε επίσημο έγγραφο από το οποίο προκύπτει ο ΑΜΚΑ.
Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου της υπογραφής (από Αστυνομία ή Κ.Ε.Π. ή δημόσια υπηρεσία) ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.